Asiakaspalautteita

Etävalmennus voimanostopohjaiseen satujumppailuun pelannut kuin junan vessa jo lähes vuosikymmenen. Yksilöllinen (ja/ vai henkilökohtainen) vuorovaikutus toimii ja muokkautuu tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Aito myötäinnostuminen valmennettavan onnistumisista vaikuttaa positiivisesti ja motivoi kehittymään. Tukea ja olkapäätä epäonnistumisista unohtamatta !

P.N. "mies, kyykky ja veto pian 250 ja paino 105 huitteilla"Juhan kanssa on saanut niin treeneihin kuin omaan elämäänkin uuden vaihteen silmään. Valmennussuhteen myötä treeneihin ja suorittamiseen liittyvä stressi on hävinnyt - tilalle tullen leppoisa flow, joka heijastuu myös salin ulkopuoleiseen elämään. Kun treenit toimii ja painot nousee, ei voi kuin nauttia kyydistä ja antaa kehityksen mennä eteenpäin.

I.O. "29v innokas harrastaja, kehoa ja voimaa!"

Heti kun aloitin tässä valmennuksessa kaikki lajit lähti tosi kovaan kehitykseen. Vastaan on toki matkalla tullut ongelmakohtia ja pienimuotoisia kiputiloja mutta niihin on löytynyt tätä kautta aina ratkaisu! Kommunikointi on ollut erittäin hyvää ja Juhan aidon kiinnostuksen lajiin ja valmennettavaa kohden huomaa.

N.T. "23v ikää, jk 270, pp 200, mv 275, painoa alle 120" Lähdin valmennukseen mukaan pari vuotta sitten kun halusin apua paikallaan junnaavaan maastavetoon. Ekat 4kk haettiin vielä mikä toimii omalle kohdalle, mutta sitten palaset loksahtivat paikalleen ja tulosta alkoi tulla kohisten.Olin jo kertaalleen lopettanut voimanostossa kilpailemisen vammojen takia ja luulin että omat huiput on nähty. Tulokset lähtivät kuitenkin niin rajuun nousuun että aloitin kilpailemisen uudestaan ja nyt mennään kovaa vauhtia kohti yleisen sarjan sm-kisoja. Ohjelmointi on taipunut hyvin vaikeisiin elämäntilanteisiin ja aina on löydetty hyvä runko millä treenit vedetään vaikka salille pääsemisessä on ollut haasteita. Minun kohdalla voi tosissaan sanoa että ohjelma on muokattu yksilöllisesti.

J.R. "JK 260, PP 170, MV 275"

Oli hyvä, kun valmennuksessa otettiin huomioon haastava elämäntilanne. Itse jo epäilin, pystynkö lainkaan kehittymään. Palautteen perusteella ohjelmaa muokattiin juuri sellaiseksi kuin oli tarve. Treenit olivat sopivan raskaita ja kehitystä tuli enemmän kuin uskalsin toivoa! Kommunikointi toimi hyvin sähköpostin välityksellä aina tarvittaessa. Iso suositus!

S.V. "nainen, penkki 85kg, leuat 32kg @ 60kg bw" 

HENKILÖKOHTAISTA HUIPPUVALMENNUSTA